art&xoc peces 2 +Amb motiu de la Fira Liberliberis de Besalú els dies 5 i 6 d’octubre, la Nau Côclea presenta un nou projecte art&xoc, unes capses d’art contemporani i xocolata en edició limitada.

 

La Lletra Catalana, la  primera sèrie de art&xoc està dedicada a les lletres  i el pastisser i poeta Lluís Riera és l’autor dels bombons. Les capses contenen textos inèdits d’Enric Casasses, Màrius Serra, Salvador Giralt, Anna Maluquer, Vicenç Pagès, Lluís Riera, Jordi Vintró i Biel Barnils.

Alguns dels autors recitaran a l’estand i firmaran les capses.

 

 

Les edicions de la Nau Côclea estaran presents a la Fira Liberisliber de Besalú els dies 5 i 6 d’octubre. Es podran veure i adquirir exemplars del títols editats: experiments literaris, encontres entre les arts i resultats de les recerques de creació fetes pels artistes residents durant els darrers 5 anys: Àlex Nogué i Víctor Sunyol, Sergi Aguilar, Clara Garí,  Miguel Rasero, etc.

Però això no és tot.  A la fira Liberliberis  la Nau Côclea presenta la primera entrega de les sèries Art&Xoc ; capses que contenen art contemporani i xocolata. Els bombons de la primera sèrie, dedicada a les lletres han estat realitzats per Lluís Riera, pastisser i poeta d’Olot. Les capsetes inclouen poemes i textos inèdits de Màrius Serra, Enric Casasses, Salvador Giralt, Vicenç Pagès, Lluís Riera, Biel Barnils, Anna Maluquer i Jordi Vintró.

El dissabte a les 12,30 i a les 18 i el diumenge a les 12,30 Anna Maluquer, Jordi Vintró, Salvador Giralt, Biel Barnils i Lluís Riera seran a l’estand de Nau Côclea, recitaran alguns dels seus poemes i dedicaran capsetes a tort i a dret.