Us podeu descarregar la memòria aquí: Memoria 2014 web sp sc

UNO TERCERA VERSIO

DOS TERCERA VERSIO

 

Malgrat totes les dificultats, la programació de Nau Côclea 2014 s’ha dut a terme al 100% tal i com estava prevista i encara hi hem afegit algunes activitats.

Això ha estat així perquè artistes visuals, creadors, músics, escriptors, poetes, coreògrafs, actrius, rapsodes i narradors han estat els nostres espònsors durant el 2014. I perquè grafistes, comunicadors, càmeres, editors, fotògrafs, tècnics de so i informàtics han finançat el nostre treball i el dels artistes.

Perquè petites entitats a qui no corresponia la cura de la Nau Côclea ens han ofert espais, difusió i també ens han donat alè, seguretat i fermesa.

I perquè ens han ajudat amics, familiars, persones intel·ligents, persones hàbils i persones fortes, que poden donar un consell a temps. O comunicar com cal un esdeveniment important de la vida del centre. O tallar herba, fixar una xemeneia, carregar una pedra, transportar una escultura, penjar un focus, moure un equip de so. I persones resistents que incansablement han cuinat, netejat, posat al dia una web i nodrit d’informació la premsa i les xarxes socials.

Amb coratge hem fet front al desencís, a la impotència a l’estupidesa i a la frivolitat, i no em fa vergonya dir-ho. Per això, per dir-ho, estic aquí i aquí m’hi trobareu els qui em volguessiu fer visita.

 

 

Clara Garí

Nau Côclea, desembre 2014