el no fer recChristina Schultz presenta a Casa Elizalde el projecte iniciat durant la seva residència a Nau Côclea i desenvolupat al llarg de 2015.  El FER i el no fer és un trencaclosques de sons, vídeos, activitats i no-activitats. Un collage que investiga l’obsessió contemporània d’estar ocupats, de ser productius, de comptabilitzar en termes monetaris i quantitatius el resultat de les nostres accions. Christina Schultz es pregunta si no hi ha altres valors en aquest sistema.
Amb l’esperit inquisitiu i precís que la caracteritza, l’artista posa en escena, juntament amb ella, cinc persones relacionades amb el món de l’art i una àrbitre de filosofia. Entesos com a casos, aquests personatges configuren l’obra construïda amb podcasts, videoloops, partitures i propostes per a participar…o per a noparticipar…? Cada dia podrem exercitar amb la Christina el “no fer res”. Mig a porta tancada, mig a porta entreoberta us oferim viure, o no, l’experiència.
El projecte ha estat comissariat per Clara Garí com un acompanyament a la creació el joc i la recerca.

el fer