fotos x web.001

El jurat del la residència Ganta Laboratori Sonor Transfronterer ha decidit atorgar les residències 2018 a Joan Bages, que anirà a Perpinyà i treballarà amb l’Ensemble Flashback; i Laurent Redolfi que vindrà a Nau Côclea per treballar amb L’Orquestra del Caos.

Redolfi ha estat premiat pel seu projecte sonor  Unnamed Road. El jurat, format per Alexander Vert (associació Flashback) Jose Manuel Berenguer (Orquestra del Caos) i Clara Garí (Centre de Creació Contemporània Nau Côclea) , ha valorat l’alt nivell artístic de tots els participants. En el cas de Laurent Redolfi ha tingut en compte  la coherència del projecte, el seu valor artístic a nivell sonor  així com el fet d’estar connectat a un equipament emblemàtic de territori, l’antic cinema Sonora de Camallera. Ha considerat que això reforça el sentit territorial i transfronterer del Laboratori en el finançament del qual hi col·labora l’eurodistricte amb una ajuda a microprojectes transfronterers.

Felicitats, Laurent Redolfi!