taller de veu 2
Treballarem i experimentarem els tres principis bàsics de la respiració: Principis biològics, Principis alquímics i principis expressius. Ho farem prenent consciencia del mecanisme físic, orgànics i espontanis per veure com crea energia la respiració interna. Després trapassarem aquest principis a la creació en la paraula, la declamació i el cant.
El taller va adreçat a les persones que volen cantar, recitar, declamar i en general treballar la seva veu de manera creativa. No calen coneixements especials.

Dissabte de 11 a 14 i de 17 a 20. Hi haurà un càtering per als inscrits i la possibilitat de portar-se el dinar.
Diumenge de 11 a 14

Dissabte a la nit: Festa de la Veu. Amb cantants i cantaires, poetes i rapsodes. Obert a la participació de tothom, podreu posar en pràctica el que heu experimentat al taller.
Límit de places
Preu 150€. Càtering opcional 10€

informació i inscripcions info@naucoclea.com  637880565  Clara Garí Nau Côclea

Jordi Homs
Sóc cantant de formació clàssica, però una experiència va canviar els meus fonaments del cant i em va endinsar en la relació del cos i la veu: fent classe a molta gent vaig descobrir que existia una relació directa entre el seu estat físic i la seva veu, així que vaig deixar de banda la tècnica i em vaig centrar en l’harmonització de la base física. Després de molts anys de treball segueixo apassionat per aquesta feina, que dia a dia em sorprèn i m’aporta nous coneixements, ja que el cos és un llibre obert de coneixement i vida per tothom que aprengui a escoltar