A partir del treball del projecte Canvi d’aires (Premi Arts Visuals Casa Elizalde 2019), Nyamnyam proposa un visionat performatiu que obre la porta a diferents experiències: no s’explica una història sinó moltes i cadascú és lliure d’escollir la que més li ressoni. Cada persona decideix on posa el cos, la mirada, quina és l’escena següent.
Sakhelu us convida a un terreny de joc viu, orgànic i canviant que narra un recorregut vital. Paisatge, territori, memòria, criança o futur us sortiran al camí en un espai inestable i indefinit que podeu fer vostre.

Projecte a càrrec de nyamnyam (Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez)
DJ: Tutu – Gemma Planell

Amb la participació de: Aidée López, Amparo Bolinches, Angelo Hoyos, Berta Martín, Camilo Useche, Carlos Corredor, Carlos Juagibioy, Daniel Alfonso Lozano, Emma Canela, Edinson Quiñones, Edmundo Castro, Eduardo Gómez, Emma Jacobsson, Francisco Rojas, Gal·la Álvarez, Guerau Sampériz, Hector Hernández, Heliberto Potosí, Ian Recoder, Isabel García, Javier Tovar, Joan Nogué, Joohn Vasquez, Jordi Mas, Jose David Toro, José Martín, Juan Sebastian Mamian, Juls Álvarez, Juno Jacobsson, Júlia Barreira, Lorena Obando, Luis Ospina, Mari de Can Zona, María Clementina Muchachasoy, María Dolores Grueso, María Esperanza Fajardo, Matilda Brown, Mónica Jinete, Narcís Puigvert, Néstor Ocampo, Pablo Lozano, Pere Sampériz, Renata Paonessa, Roser Ortiz, Sarai Cumplido, Teo Canela, Theodora Chorafa, Tobal Giménez, Tigran Jacobsson, Ximo Navarro

Projecte guanyador del Premi d’Arts Visuals de La Casa Elizalde (Barcelona) 2019.