Soazic Guezenec en residència a Nau Côclea va crear l’exposició i performance “Tocada per la Tramuntana” que es va presentar a la Galeria Espai Souvenir de Gràcia el 18 de maig. Amb la col·laboració de les nenes i nens del CEIP Terraprims de Camallera. Música Jordi Rallo, escriptura Clara Garí

Dibuixos de Soazic Guezennec. Exposició tocada per la Tramuntana

Col·lectiu la Noia del Monyo. Residència convocatòria emergent. Objectiu acabar la publicació fanzine Espais Púb(l)ics Quebec

Col·lectiu Las Calatrava. els dies 1, 2 i 3 de setembre el col·lectiu Las Calatrava va fer residència a la Nau Côclea, L’objectiu va ser treballar la relació de la peça amb l’acte de caminar i les implicacions respecte a qüestions relacionades amb la sostenibilitat i el contrast entre rural i urbà, posant èmfasi en els canvis que es produeixen en la creació si se situa en un municipi petit travessat per la vida rural però al mateix temps per la turistificació i la inflació immobiliària.

Melina Peña. Residència en col·laboració amb Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona per la presentació del projecte Aorta al Festival Inund’art.

Aorta a La Carbonera de Girona Melina Peña Festival Inund’art

Compañia La Soledad. Marc Caellas i Esteban Feune de Colombi. Residència de síntesi per les activitats de la Companyia 2023

Sabri Zekri residència recerca Tesi Doctoral sobre Teatre i Gènere a Shakespeare

Tamsin Grainger ha residit a la Nau Côclea durant la tardor. La seva obra és una recerca sonora perifèrica al voltant del municipi. L’obra consta de 12 episodis. Com ens indica l’artista “La caminada transcorre per terreny pla i suau, excepte una curta pujada pel bosc entre les etapes 2 i 3. No cal estar gaire en forma. Es triga aproximadament una hora i mitja, depenent del ritme i de les parades. Hi ha una cafeteria / restaurant: L’avi Pep, a mig camí per si teniu set (consulteu el mapa més avall). Es recomana portar calçat adequat i roba apropiada per al clima. Porteu aigua per beure.”

Es tracta d’una realitat sonora que podeu superposar a la vostra experiència personal : diversos elements tant de la vida del poble com del dia a dia de la Nau côclea s’articulen en una simfonia quotidiana. La podeu sentir a:

https://www.tamsingrainger.com/blog-all-posts/camallera-sound-walk