Encontre sonor transfronterer entre la compositora Kao Huguenin i els músics vocalistes Mar Serinya i Jordi Homs.

Dialogue avec le Vivant 23′. Carolien Huguenin composició, Cecil Lartigau, Ones Martenot. Homenatge a Joel Sternheimer. Des de 1984 Huguenin experimenta amb noves formes de composició obtingudes amb les eines de reproducció mecànica per dissoldre les fronteres entre compositor i intèrpret d’una banda i entre compositor i oient de l’altra. Formada en biologia, la proximitat del mar entre Marsella i Barcelona va atreure la seva atenció cap a l’entorn sonor submarí. Va orientar la seva investigació cap a l’Ecologia Acústica que situa l’escolta al centre artístic, científic , mediàtic i educatiu de la seva creació.

Hidrofonia Hidrofonia de Jordi Homs, Mar Serinyà i kaOzen és una improvisació musical que navega paisatges sonors d’aigua i vent a través de les veus a capella en fusió vocal d’en Jordi i la Mar i el paisatge sonor de la frontera. Una proposta sonora i paisatgística transfronterera per escoltar i caminar amb la imaginació. Més informació https://hydrophonie.net/

Dialogue avec le Vivant 23′ commande d’etat. Carolien Huguenin composició, Cecil Lartigau, Ones Martenot. Homenatge a Joel Sternheimer.  Kaozen àlies Carolien Huguenin artista deSgenerat/da, compositorx, intèrpret autodidactx, directorx artística dels Rencontres Sonors HorsFrontière de Cerbère, zona rural postindustrial transfronterera de la regió Pirineus-Mediterrània.
Kaozen experimenta amb tècniques electro-acústiques que dissolen les fronteres entre compositorx i intèrpret, d’una banda, i entre compositorx i oientx, de l’altra, per obrir l’espai a la improvisació al “Présent Composé” (present compost). Formadx en biologia, la proximitat del mar entre Marsella i Barcelona va atreure la seva atenció cap a l’entorn sonor submarí. Va orientar la seva investigació cap a l’Ecologia Acústica que situa l’escolta al centre artístic, científic , mediàtic i educatiu de la seva creació.