12 Beca de Creació Walter Benjamin. (english version follows) (español a continuación)

Aquesta ruta s’emmarca en els actes del Col·loqui Internacional   Walter Benjamin que organitza la Càtedra Walter Benjamin. Memòria i Exili (Universitat de Girona, UdG), el Memorial Democràtic (Barcelona) i Museu Memorial de  l’Exili (La Jonquera), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Portbou i de la Diputació de Girona i que tindrà lloc a Portbou entre el 20 i el 22 de setembre de 2024.

Consulta les bases aquí

The Nau Côclea Contemporary Art Centre and the Exile Memorial Museum of La Jonquera are organising the 12th edition of the Walter Benjamin route from Banyuls to Portbou.

This route is part of the Walter Benjamin International Colloquium organised by the Walter Benjamin Chair. Memory and Exile (University of Girona, UdG), the Democratic Memorial (Barcelona) and the Exile Memorial Museum (La Jonquera), with the collaboration of Portbou Town Council and Girona Provincial Council, to be held in Portbou from 20 to 22 September 2024. Download the application document

El Centro de Arte Contemporáneo Nau Côclea y el Museo Memorial del Exilio de La Jonquera organizan la 12ª edición de la ruta Walter Benjamin de Banyuls a Portbou.

Esta ruta forma parte del Coloquio Internacional Walter Benjamin organizado por la Cátedra Walter Benjamin. Memoria y Exilio (Universitat de Girona, UdG), el Memorial Democrático (Barcelona) y el Museo Memorial del Exilio (La Jonquera), con la colaboración del Ayuntamiento de Portbou y la Diputación de Girona, que se celebrará en Portbou del 20 al 22 de septiembre de 2024. Descargar el documento de candidatura