Conferència sobre res / John Cage 1949. Una interpretació de  Orquestra del Caos

Josep Manuel Berenguer,  Francesc Llompart, Clara Garí, Jordi Salvadó

I have nothing to say, and I am saying it, and this is poetry as I need it.

Web

 

John Cage va dir la Lecture on Nothing l’any 1949 a l’Artists’ Club. A la Casa Elizalde, Barcelona teniu l’oportunitat de sentir-la per primera vegada en català. La conferència està estructurada com una partitura musical. En ella s’explica  que en art, com a la vida, no es tracta d’arribar enlloc, sinó de passar, de fer camí. Només així la natura s’expressa i es desplega com un paisatge infinit. Això és el que Cage va aprendre del seu mestre Zen D.T. Suzuki. Però perquè  la Conferència sobre Res prengui tot el seu sentit cal no només que es digui com està indicat. També cal que qui escolta es deixi fer, es deixi dir, es deixi conduir enlloc, sense imposar opinions ni els raonaments que s’esperen d’una conferència.

Benvinguts a escoltar l’obra de Cage i a acceptar l’optimisme d’una autèntica anunciació.

 

Dijous 19 de juny a les 20 h. Entrada lliure

Centre Cultural La Casa Elizalde València 302 08009 Barcelona

En el marc de l’exposició Nothing to see/Res a veure  de Montse Tomàs i Meritxell Romanos Bayés

Un projecte de Nau Côclea i Orquestra del Caos

www.naucoclea.com