nens escola terrassa red

Els alumnes de Carme Ubach, futurs músics d’arpa de l’escola de música de Terrassa van fer un workshop d’Arpasauro amb Toko Okuda i Jordi Rallo. Va ser una jornada intensa i molt creativa en la qual els alumnes van conèixer l’nstrument i fins i tot van improvisar petites peces. Un gran dia que va acabar amb un pícnic amb pares, estudiants, professora i joves músics. Gràcies a la Carme Ubach per la seva entrega i el seu entusiasme.

Algunes de les seves experiències han estat recollides al bloc de l’assignatura www.ambvuitdits.blogspot.com i en un reportatge fotogràfic de Manel Marqués

https://www.facebook.com/#!/pages/Manel-Marqu%C3%A9s-Fotografia/257212190990095

 

jordi toca 2 jordi toca arpasauro nens escola tocant 1 nens escola tocant 2 nens escola tocant 3 nens escola tocant 5 nens escola tocant 6 toko toka