datzar 2

 

Aquest hivern s’ha gestat a la Nau Côclea el naixement del trio D’Atzar format per  músics amb una trajectòria consolidada en diferents aventures estilístiques: Xavier Ballesteros, Quim Ollé i Jordi Rallo s’han trobat i cadascú ha aportat una cosa diferent al  projecte.

Les Hores és un treball musical ple de poesia que dedica una música a cada hora i a cada moment: així passa el temps, sempre fluint diferent, a la natura i a l’ànim de les persones. Són músiques construïdes amb pinzellades de jazz, colors mediterranis, experimentació contemporània, fusió flamenca i inspiració oriental.

El concert Les Hores es presentarà per primer cop a la Nau Côclea ja que és allà on s’ha cuinat, a foc lent. A partir de la residència de Jordi Rallo a la Nau Côclea el grup ha treballat intensament durant l’hivern i la primavera per tenir tot a punt al cor de l’estiu.