Des del 2011 diferents col.lectius i institucions han portat a terme un intercanvi de residències artístiques entre Singapur i Catalunya. Un total de 6 artistes han participat en el projecte i han mostrat els seus treballs en el seu país d’acolllida.

 

The pleasure of improbable placements és l’exposició que recull una selecció del que aquests artistes han viscut i desenvolupat durant la seva experiència en residència a Singapur (Grey Projects) i Catalunya (Les Bernardes, Hangar i Nau Côclea).

 

Kelvin Atmadibrata, Mariona Vilaseca, Geraldine Kang, Raquel Muñoz, Quim Tarrida, Kray Chen Keruy

 

Amb la col·laboració de Miguel Andrés, en la execució de la performance de Kelvin Atmadibrata “Mas Ba’get”

5 GERALDINE 2 RED 6 kelvin 1 RED 7 quim 1 RED 8 kray 1 RED 9 kray 2 RED1 performance miguel cap + RED