Un any més i ja en són 6, hem rememorat el gran filòsof i escriptor Walter Benjamin. Inclosa dins el Col·loqui Internacional sobre l’autor, organitzat pel Museu de l’Exili i la Universitat de Girona  i dedicat en aquesta edició a les guerres civils a l’època contemporània, la Ruta Walter Benjamin ens ha tornat a dur de Banyuls a Portbou.

Aquest diumenge, 2 d’octubre, hem fet les mateixes passes, entre  muntanyes i vinyes.  Hi ha hagut una gran participació. 72 persones hem caminat per un camí difícil i estret que ens ha fet anar en fila índia durant bona part del recorregut. El bon temps també ha volgut acompanyar-nos i hem gaudit d’una esplèndida acció d’Anna Dot, inspirada en l’obra Fahrenheit 451 de François Truffaut .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moltes gràcies als bookpeople Roser Cabré, Víctor Garcia Tur, Núria Gómez Gabriel, Anna Pahissa que ens vam anar creuant pel camí portant els llibres cap a l’altra banda de la frontera i també als documentalistes Edgar Díaz i Palma Lombardo. També a Jordi Font i a Miquel Serrano, del Museu Memorial de l’Exili. I, per descomptat moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA