OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Col·lectiu Nicomedes Mendes: Núria Martínez Vernís, Víctor Bonet Arbolí, Guim Valls, Oriol Sauleda
Trobarem el grup de poetes al coll de Rumpissó. Improvisadors de la paraula, juguen amb la literatura, el pensament, l’espontaneitat, la veu, l’escriptura el cos, el moviment i la interacció amb el públic. Han escollit el coll de Rumpissó per a la seva intervenció com a punt de frontera i també per la seva exposició natural al pas dels vents, als corrents d’aire i als núvols. D’aquesta manera natura i temps meteorològic acompanyaran aquest recital marcat pel signes del moviment i la improvisació.

La ruta serà guiada per Clara Garí que abans de sortir i a la font del camí comentarà alguns textos i passatges de la biografia de Walter Benjamin.

Un projecte en col·laboració amb el Museu Memorial de l’Exili de La Jonquera i la Càtedra Walter Benjamin