Taller de plantes silvestres,  Arts Visuals, Música, Dansa i celebració comunitària. Artistes: Sabrina Laiolo, Frances Bartlett. Amb la col·laboració dels col·lectius Eixarcolant i Essències.cat i de la Casa de Cultura de Camallera.

18:00 sortida taller de reconeixement de plantes silvestres comestibles i remeieres a càrrec de Col·lectiu Eixarcolant

19:30 Xerrada a càrrec de Col·lectiu Eixarcolant

20:00 Somia’m Verd concert de Frances Bartlett

21 Tast de productes fets amb plantes salvatges i sopar

Taller i treball en construcció de l’artista resident Sabrina Laiolo

Entrada 5€ (taller i concert) Entrada i sopar 15€

Informació i reserves info@naucoclea.com 637880565

Nau Côclea https://www.naucoclea.com

Amb aquesta festa celebrem el final de la primavera i agraïm a Flora la seva generositat en un moment que ha estat particularment difícil a causa de la sequera. Us oferim , a través d’activitats participatives i amb la col·laboració d’experts, eines per recuperar la relació amb l’entorn natural, entendre millor la gestió de l’aigua, aprofitar i cuidar les plantes, ser conscients de la riquesa i de les problemàtiques de la fauna.

Enguany col·laborem amb el col·lectiu més gran de Catalunya pel que fa a la recuperació de plantes alimentàries i remeieres , a la distribució de llavors recuperades i a la introducció de canvis ecològics i sostenibles en els cultius i en els pinsos de la ramaderia, el Col·lectiu Eixarcolant.

La jornada tindrà lloc el diumenge 11 de juny de 18 a 23 h

Organitza Centre de Creació Contemporània Nau Côclea

Amb la col·laboració de Col·lectiu Eixarcolant, Casa de Cultura Josep de Ribot, Essencies.cat, Diputació de Girona, Consell comarcal de l’Alt Empordà