Preestrena de Péixer a la Nau Côclea. Espectacle Audiovisual sobre la mar i la pesca sostenible amb la col·laboració del pescador Lluís Rodriguez. A la Nau Côclea tindrem ocasió de discutir sobre aquest projecte que preparem en el marc del festival Terra Teca Traca

La setmana del 22 al 27 de novembre aterrem a Barcelona amb les sòcies del projecte Terra Teca Traca, Art Ruralitat i Agroecologia. El 25 de novembre a partir de les 18:30 serem al Convent de Sant Agustí (Comerç 36) amb la xerrada Dones i la Mar i la proposta sonora i visual de Neus Borrell i Mercis Rosseti PÈIXER. El dissabte 27 a partir de les 19:00 a la Vaqueria del SCI (Carme 95) hi haurà la taula rodona Reptes i Respostes de la pesca de petit format artesanal. tots els actes són gratuits, d’aforament limitat i de reserva obligatòria Aquí us deixem els enllaços:

Xerrada Dones de la Mar Reserva:

https://inscripcions.conventagusti.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=47&a=2173

Pèixer concert i audiovisual de Neus Borrell i Mercis Rossetti Reserva: https://inscripcions.conventagusti.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=47&a=2174

Taula Rodona 27 Reptes i Respostes de la pesca Reserva info@naucoclea.com