Dissabte, 19 de novembre   8 del matí (Oficina de Turisme Portbou)

Punt de trobada: Oficina de Turisme de Portbou. Passeig Lluís Companys s/n. Trasllat gratuït al punt de sortida Banyuls.

8.00 h: Ruta a peu de Banyuls a Portbou en homenatge a Walter Benjamin. Durada del trajecte: entre 6 i 7 hores

Aquesta ruta es recorrerà amb l’artista Azucena Momo, que realitzarà el projecte Transportar les veus,guanyador de la Beca Walter Benjamin 2022. A mig camí entre el Walking Art i el podcast  s’inspira en els treballs radiofònics de Walter Benjamin. Transportar les Veus investiga les converses que es generen quan hom camina, sola o acompanyada. Converses que s’activen des del cos, un cos en moviment i per tant un cos radial i porós que absorbeix tot allò que te al seu voltant i s’insereix en el paisatge i en les diferents atmosferes  per les quals transita.

Inscripcions fins el 15 de novembre de 2022 a info@museuexili.cat

Projecte realitzat amb la col·laboració amb el Museu Memorial de l’Exili de La Jonquera. Aquesta activitat forma part del programa de Portes obertes de Xarxaprod 2022. Pots consultar totes les activitats programades dels altres centres de creació i producció de Catalunya al link de la bio de @xarxaprod

16.30 h: Visita al “Memorial Passatges a Walter Benjamin” de Dani Karavan i al cementiri de Portbou, a càrrec del Servei Educatiu del MUME.

Inscripcions: cal apuntar-se a fins al 15 de novembre de 2022 

Punt de trobada: Oficina de Turisme de Portbou. Passeig Lluís Companys s/n 

18.00 h: Obra de teatre “Regreso al camí de la Retirada”, de l’autora i directora Marcela Terra, amb l’actriu Padi Padilla, a la Sala La Congesta (Carrer Méndez Núñez, 20)

Entrada gratuïta amb reserva d’entrada.

Reserves: Fins al 15 de novembre de 2022 a info@museuexili.cat